Anna Moragas i Arnau Carbonell acompanyaran Ricard Gili a la candidatura d'Esquerra

Es presenten els tres primers noms de la llista d'Esquerra a les properes eleccions municipals

El candidat d'Esquerra, Ricard Gili, amb Anna Moragas (núm 2) i l’Arnau Carbonell (núm 3) de la llista
El candidat d'Esquerra, Ricard Gili, amb Anna Moragas (núm 2) i l’Arnau Carbonell (núm 3) de la llista

Ricard Gili repetirà com a cap de llista d'Esquerra Republicana a Riudoms a les eleccions municipals del 2023. En aquests comicis l'acompanyaran Anna Moragas com a número dos, i Arnau Carbonell, com a tres. Així s'ha decidit en una assemblea extraordinària del partit polític celebrada aquest diumenge 18 de desembre.

Segons expliquen des de la candidatura republicana, tant l’Anna Moragas com l’Arnau Carbonell "acumulen molts anys de feina i d’experiència en moltes entitats i projectes a Riudoms". Ara fan un pas endavant perquè "són uns apassionats del poble i s'estimen Riudoms".

Esquerra considera que el seu és un equip que té "l’energia que Riudoms necessita. Un equip que no es conforma i que vol que Riudoms aspiri a més".

Ricard Gili és l’actual portaveu del grup municipal d’ERC Riudoms. Periodista de formació, té un fort coneixement de l’administració pública, on fa anys que treballa. Anna Moragas és mestra i directora d’un centre públic de primària i l'Arnau Carbonell és politòleg i treballa en una assessoria fiscal, laboral i d’assegurances.

És la segona candidatura que es dona a conèixer de manera oficial per les eleccions del proper 28 de maig, després de l'anunci de Junts per Riudoms que Sergi Pedret i Isabel Gómez optaran a repartir-se dos anys l'alcaldia en un format de co-candidatura.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.