Esquerra presenta la candidatura completa per a les eleccions del 28-M

Montse Teigell, Ramon Daran, M. Lluïsa Mas, Sergi Samarra, Andrea Porcel, Rosa Garcia i Ventura Gili completen la llista de la formació política

Integrants de la candidatura d'Esquerra (FOTO: Cedida)
Integrants de la candidatura d'Esquerra (FOTO: Cedida)

Ja es coneix la llista completa de persones que formaran part de la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Als 16 primers noms de la llista liderada per Ricard Gili se n'hi sumen 7 més fins arribar a 23.

En el número 17 hi haurà Montse Teigell, educadora en una escola bressol i vinculada al comerç local. El 18 serà Ramon Daran, comercial de vendes i antic membre de la junta del CD Riudoms, de l’Escola de Futbol Baix Camp i de l’AMPA de l’Institut. La 19a posició l'ocuparà M. Lluïsa Mas, que actualment està jubilada i forma part del col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat de Riudoms.

Sergi Samarra formarà part de la llista com a número 20. Torner i fresador en una empresa del sector metal·lúrgic i químic, Samarra és membre de la Colla de Diables, de la Colla Gegantera i dels Armats. La 21a serà Andrea Porcel, estudiant de Dret a la Universitat Rovira i Virgili, mentre que la 22a plaça l'ocuparà Rosa Garcia, perruquera, cantant del duet Mel i Mató i de l’orquestra Meolodia i actual presidenta de Gaudim Musicals. 

L'última posició de la llista serà per a Ventura Gili, qui va ser regidor del PSC durant 16 anys. Gili, que està jubilat després d'haver sigut comptable, ha estat vinculat al CERAP, l'ANC, la Cooperativa Agrícola de Riudoms i Grup de Joves.

Aquests 7 noms se sumen als 16 ja coneguts: Ricard Gili, Anna Moragas, Arnau Carbonell, Carme Cros, Jordi Gallisà, Imma Mestre, Teresa Basora, Marga Garcia, Sergi Vega, Arnau Salvat, Joana de la Cruz, Fran Molina, Berta Mora, Vicenç Solsona, Ester Llauradó i Pol Soto.

 

Des d'Esquerra defineixen l'equip que es presenta com "un equip potent, preparat professionalment i acostumat a treballar sota pressió", que també "s’estima Riudoms i que el coneix a fons", tant per l’experiència d'aquests anys al plenari com per les trajectòries personals de cadascú.

Asseguren que es tracta "d'un equip amb un lideratge fort i compartit", gràcies "a la capacitat del Ricard Gili per capitanejar grups de persones, al poder de dones com l’Anna Moragas, la Carme Cros, l’Imma Mestre o la Teresa Basora excercint càrrecs de responsabilitat, i a l’habilitat de l’Arnau Carbonell, el Jordi Gallisà, la Marga Garcia, l’Arnau Salvat o la Rosa Garcia de liderar projectes en entitats".

Segons afirmen, l'equip agafa el compromís d'"aconseguir que Riudoms faci un salt endavant, aconseguir que estiguem més orgullosos de Riudoms". Creuen que Riudoms és "el millor poble del món" i per això estan convençuts que "podem aspirar a més: un Riudoms més cuidat, més verd, més cohesionat, més jove i més preparat pels reptes del futur".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.