Esquerra dona a conèixer sis noms més de la seva llista per a les eleccions municipals

Joana de la Cruz, Fran Molina, Berta Mora, Vicenç Solsona, Ester Llauradó i Pol Soto se sumen a la candidatura

Els 16 primers noms de la llista d'Esquerra (FOTO: Cedida)
Els 16 primers noms de la llista d'Esquerra (FOTO: Cedida)

Després d'anunciar els deu primers integrants de l'equip, Esquerra Republicana Riudoms ha fet públics sis noms més que s'integraran en la candidatura del partit per a les eleccions municipals del 28 de maig.

La candidatura liderada per Ricard Gili comptarà en les següents posicions de la llista amb Anna Moragas, Arnau Carbonell, Carme Cros, Jordi Gallisà, Imma Mestre, Teresa Basora, Marga Garcia, Sergi Vega, Arnau Salvat, Joana de la Cruz, Fran Molina, Berta Mora, Vicenç Solsona, Ester Llauradó i Pol Soto.

D'aquesta manera, en l'onzena posició de la candidatura hi haurà Joana de la Cruz, tècnica d'atenció ciutadana a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i vinculada a la junta de l’AMPA de l'Escola Beat Bonaventura i a l'organització de la festa dels Barris al barri de les Escoles.

El número 12 d'Esquerra serà Fran Molina, estudiant de moda i costura, monitor de l’Esplai del Casal Riudomenc, membre de la Comissió de Barraques de Sant Jaume i vinculat també a la Secció d’Art del CERAP. Berta Mora ocuparà la tretzena posició. Mora és tècnica auxiliar psiquiàtrica i ha estat unida al comerç local i al teixit associatiu del poble en entitats com la Colla Gegantera, el Ball de Bastons, la Lliga Contra el Càncer, el Club de pàdel i tennis i l'ANC.

En el número 14 hi haurà Vicenç Solsona, tècnic en una empresa de càtering. Solsona ha treballat també de comercial i ha estat molt lligat a l’àmbit esportiu com a jugador, entrenador i membre de la junta del CD Riudoms. Ester Llauradó serà la 15 de la llista. Llauradó és mestra d’educació infantil en una escola bressol, vinculada de sempre al món de l’educació, la pedagogia i el lleure. Ha format part de l’AMPA de l’Escola Cavaller Arnau.

Per últim, la setzena posició de la candidatura l'ocuparà Pol Soto, tècnic informàtic i tècnic en màrqueting i publicitat. Soto treballa en l’àmbit de l’estratègia digital i el SEO i està lligat a l’esport local, sent molts anys jugador del CD Riudoms.

Segons el partit, aquestes persones se sumen a un equip "preparat, amb les coses clares i un lideratge fort i compartit per fer un Riudoms millor".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.