Esquerra presenta la candidatura al complet amb ganes de governar amb "un pas natural"

La sala multiús del Casal Riudomenc es va omplir amb més de trescentes persones per a conèixer de ben aprop la llista dels republicans.

Paula Montalvo

Periodista

L'acte d'Esquerra de presentació de la llista sencera
L'acte d'Esquerra de presentació de la llista sencera

Esquerra va presentar divendres passat la llista sencera per a governar a Riudoms. Els 23 noms ja es coneixien després de fer-ho públic a través de les xarxes socials, però la gent va poder assistir al primer acte públic dels republicans a la sala multiús del Casal Riudomenc per a conèixer de més aprop la proposta per al pròxim 28 de maig.

Durant l’acte, els principals representants van fer un repàs sobre el Riudoms que volen en un futur i quina volen que sigui la seva tasca. Tot des de la posició i visió professional que tenen, en cadascun dels sectors i experiències personals, els membres de la llista. En concret, ho van fer més en profunditat els actuals regidors al consistori (Ricard Gili, Teresa Basora, Carme Cros i Arnau Salvat), i els nous membres de la llista que ocupen posicions al capdamunt, com són l’Anna Moragas, l’Arnau Carbonell, l’Imma Mestre i el Jordi Gallisà.

A més, també hi van participar la resta dels 23 membres de la llista que es presenten a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L'ordre dels noms és el següent: 1- Ricard Gili Ferré, 2- Anna Moragas Rovira, 3- Arnau Carbonell Ollé, 4- Carme Cros Garrido, 5- Jordi Gallisà Giménez, 6- Imma Mestre Anguera, 7- Teresa Basora Gallisà, 8- Marga Garcia Jardí, 9- Sergi Vega Virgili, 10- Arnau Salvat López, 11- Joana de la Cruz Jurado, 12- Fran Molina Capitan, 13- Berta Mora Roca, 14- Vicenç Solsona Fontgivell, 15- Ester Llauradó Guiu, 16- Pol Soto Ferrant, 17- Montse Teigell Gispert, 18- Ramon Daran Díaz, 19- M. Lluïsa Mas Torres, 20- Sergi Samarra Nebot, 21- Andrea Porcel Mas, 22- Rosa Garcia Aguado, 23- Ventura Gili Serret.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.