Els partits polítics celebren els actes centrals de campanya

PSC, Junts per Riudoms i Esquerra han celebrat entre dijous i diumenge els seus actes centrals per demanar el vot en les eleccions del proper 28 de maig.

Acte del PSC, dijous 18 a les Escoles Velles
Acte del PSC, dijous 18 a les Escoles Velles

Els partits polítics riudomencs afronten els darrers dies de campanya electoral per a les eleccions municipals després de viure un cap de setmana d'allò més intens. Més enllà del debat electoral organitzat per l'Om-FemSafareig, la majoria de formacions polítiques han celebrat els seus actes centrals de campanya entre el dijous i el diumenge. A continuació els repassem.

 

Els valors socialistes del PSC

 

Acte del PSC, dijous 18 a les Escoles Velles
L'acte del PSC a les Escoles Velles

El primer partit en celebrar el seu acte va ser el PSC, que ho va fer el dijous dia 18 a l’Espai Jobacassen de les Escoles Velles. L’acte va comptar amb Joan Ruiz, diputat del PSC al Congrés dels Diputats per la província de Tarragona.

Ruiz, que va assegurar tenir molt present com era Riudoms fa 40 anys, va destacar el creixement i els avenços viscuts al poble en qualitat de serveis, considerant que ara calia “un nou pas endavant” per aconseguir un Riudoms “més inclusiu i integrador, que se n’ocupi més dels que tenen més necessitats”.

El diputat a Madrid va presentar a l’alcaldable de la formació a Riudoms, Carmen Colado, com una “amiga” a qui li agradaria fer un poble “on els seus fills se sentin orgullosos i siguin feliços”.

Després de presentar a la candidata, Colado va anar desgranant alguns dels punts més destacats del seu programa electoral juntament amb la número 2 de la llista, Ainhoa Asens.

Entre d’altres qüestions, es va parlar de millorar els accessos del poble, de peatonalitzar la Plaça els caps de setmana, d’ampliar places de la llar d’infants, de netejar rieres i camins o de promoure activitats d’oci per a persones joves.

Propostes que, tal com van afirmar, van en la direcció de defensar els valors socialistes al Plenari del proper Ajuntament.

 

Un foraster visita Junts

 

L'equip de Junts per Riudoms
L'acte de Junts per Riudoms

Dissabte dia 20 va ser el torn de Junts per Riudoms. Els dos co-candidats a l'alcaldia, Sergi Pedret i Isabel Gómez, van ser els presentadors d'un acte que, seguint la tendència de tota la campanya del partit, també va tenir un caràcter de xou televisiu. En aquest cas, evocant el programa El Foraster: un actor caracteritzat com Quim Masferrer va anar recorrent el poble coneixent els diferents membres de la candidatura i el seu projecte de poble.

Davant d'un Casal Riudomenc ple i durant gairebé dues hores, els vídeos del Foraster i les intervencions a l'escenari es van anar intercalant. Es van repassar desenes de propostes, en temes tan variats com esports, seguretat, mobilitat, entitats, pagesia, sostenibilitat, habitatge, economia local, igualtat, joventut, educació, festes, turisme o salut, entre altres.

Un dels moments més emotius de l'acte va ser l'homenatge sorpresa a la Verònica Torres, que ha estat regidora de Festes durant els darrers 20 anys. El seu és l'últim dels 23 noms de la llista: en forma part per donar un suport, però deixarà d'ocupar el càrrec a l'Ajuntament després d'aquestes eleccions.

L'acte va acabar amb tots els membres de la candidatura dalt de l'escenari. L'actual alcalde Sergi Pedret va defensar que es tracta d'un "equip solvent amb un únic objectiu: continuar treballant i liderant, com ho hem fet sempre, per Riudoms". Isabel Gómez va destacar que "aquest equip és continuïtat, però també és experiència i joventut, innovació i futur. És fórmula d'èxit, d'aposta ferma".

 

L'èpica de l'equip d'Esquerra

 

ERC
L'acte d'Esquerra

Esquerra va tancar el seguit d'actes electorals en la setmana central de campanya. Ho va fer diumenge 21 al vespre amb el Casal Riudomenc ple. L'esdeveniment va donar el tret de sortida amb els números 2 i 3 de la llista, Anna Moragas i Arnau Carbonell, sobre l'escenari donant pas a la resta de la candidatura amb una presentació 'èpica' de tots i cadascuns dels seus membres.

Com Esquerra Riudoms ha estat fent al llarg de les darreres setmanes, van visibilitzar en tot moment l'equip que porten al complet. De fet, van ser els set primers membres de la llista els quals van exposar sobre l'escenari les 25 propostes més captivadores que l'equip republicà porta per intentar guanyar les eleccions.

Unes propostes bastant transversals, però sota la premissa d'"estar més orgullosos de Riudoms", com marca el seu lema de campanya. Idees com el foment de l'habitatge públic, continuar remodelant carrers del poble, l'impuls de la llar d'infants, o noves activitats d'oci i lleure juvenil, entre moltes altres.

Després d'una demostració de ball amb la cançó 'Viva la vida' de Coldplay, l'acte va acabar amb un discurs més polític dels tres primers membres de la llista, Carbonell, Moragas i Ricard Gili, el cap de llista. Sempre buscant captar el suport de tots aquells qui els estigués escoltant i deixant clar que volen “arribar a l'alcaldia".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.