Àngels Sanchez i Abel Anglès s'uneixen a Eudald Ferraté a la candidatura del PP

El partit anuncia els tres primers noms de la seva llista per a les eleccions municipals.

Eudald Ferraté, Àngels Sánchez i Abel Anglès
Eudald Ferraté, Àngels Sánchez i Abel Anglès

Al nom de l’empresari Eudald Ferraté, que es va donar a conèixer fa unes setmanes com a cap de llista per al PP a les properes eleccions municipals, s’hi han afegit recentment el d’Àngels Sanchez Triguero i Abel Anglès Sánchez com a segon i tercer lloc en la candidatura.

Sanchez té 49 anys i és gestora comercial a l’empresa Makro. Ha estat sempre lligada professionalment a l’àmbit de les relacions públiques, i ha estat autònoma de l’hosteleria també. Assegura que, tot i no tenir molta experiència en la política, ho compensa amb “motivació, entusiasme i ganes de treballar per donar un altre punt de vista a Riudoms”.

Per la seva banda, Anglès té 39 anys i es dedica a l’hosteleria i a la indústria, on treballa com a operari. Explica que sempre ha estat molt lligat a Riudoms, i que ha jugat a futbol amb l’equip del municipi i també amb altres equips. “Estic amb l’Eudald perquè crec que Riudoms necessita un canvi”, assegura.

El PP recupera la candidatura per a les eleccions municipals d’aquest 2023. L’últim cop que es va presentar va ser als comicis de 2015, i no va obtenir representació. El seu cap de llista, Eudald Ferraté, assegura que que es desmarca de la línia de pensament nacional i que vol donar un "enfocament local" a la seva proposta per governar a l'Ajuntament. Concretament, aposta per dur a terme un impuls de les empreses privades al municipi perquè el poble torni a ser un referent a la província.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.