El PP torna a Riudoms amb Eudald Ferraté de candidat

L'empresari riudomenc ha anunciat aquest cap de setmana el seu salt a la política amb els populars, que havien perdut la candidatura als comicis de l'any 2019

Paula Montalvo

Periodista

PP Riudoms
PP Riudoms

Eudald Ferraté serà el cap de llista del Partit Popular en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a Riudoms. El conegut empresari riudomenc ha fet el salt a la política local, tal com ho ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials. 

D'aquesta manera, Ferraté recupera la candidatura del PP a Riudoms, una candidatura que en els anteriors comicis municipals de l'any 2019 no va tenir representació. Tot i això, el cap de llista dels populars ha remarcat en declaracions a L'Om - FemSafareig que es desmarca de la línia de pensament nacional i que vol donar un "enfoc local" a la seva proposta per a governar a l'Ajuntament de Riudoms. 

Ferraté ha assegurat a L'Om - FemSafareig que es presenta a les eleccions perquè creu "que hi ha d'haver un canvi" al poble i que tothom "es vegi representat a l'Ajuntament". En aquest sentit, remarca que està completant el seu equip de persones per a la llista amb veïns i veïnes de Riudoms "de tota mena i de diferents orígens, perquè tothom s'hi pugui sentir representat". 

En referència a la seva proposta, Ferraté aposta per a dur a terme un impuls de les empreses privades al nostre municipi. "Jo sóc una persona que ha treballat molt pel poble i que he fet molt per Riudoms. Hem d'aconseguir que el poble torni a ser un referent a la nostra província", declara.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.