Educació, sens dubte

En els temps i lloc que ens ha tocat viure, a la nostra terra estem governats i administrats per dos governs i dues administracions, el que vol dir estar doblement atesos, vigilats, defensats, lloats i acaronats.
Aquest fet ha fet que les retallades a l'educació pública de casa nostra siguin dobles, és podrien anomenar bessones. Si un poble vol prosperar es imprescindible formar a la ciutadania per capacitar-la a realitzar els estudis i feines necessàries per crear riquesa i organitzar el sistema col•lectiu de la comunitat. La tasca dels educadors i la seva destresa, amb els recursos convenients, és la principal eina per formar els homes i dones que viuen i conduiran les pròximes generacions.

És possible ensenyar a pensar? En l'estudi sobre els programes d'ensenyament, fetes als Estats Units l'any 1992 pel segle actual, es recollien dades realment preocupants sobre el baix nivell de desenvolupament intel•lectual del país amb més recursos del planeta. Sembla ser que l'estudi no anava gens desencaminat i no és va tenir en compte, pel que és va veient, la majoria dels governs no han estat capaços de tenir l'habilitat de prevenir el risc del sistema i el mal final del mateix.
Els coneixements de totes les matèries, lletres i xifres son els principal eixos per sobreviure en el nostre planeta, que per la forma d'actuar la humanitat o part d'ella, cada dia està més esgotat, sense una bona ensenyança i uns bons instructors, el moment a moment de l'existència cada dia serà més difícil.
És del tot oportú per tothom, la necessitat de l'ensenyament del pensament, pels polítics que volen dedicar la seva intel•ligència i esforços al servei de la comunitat i pels seus votants per donar suport als que creguin idonis segons el seu bon pensament. Només amb uns bons educadors i una bona educació serà possible ensenyar i aprendre a ensenyar, demanem i vetllem perquè siguem capaços d'aprendre a pensar amb l'ajuda magistral d'uns bons mestres, fins avui és l'únic sistema per desenvolupar la nostra saviesa A l'educació aixequem-la, no la deixem decaure, és la nostra única defensa i salvació.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.