Llegeix el número 548 de L’Om!

Des de la setmana passada ja és al carrer el número 548 de L’Om. Aquest mes, amb portada de l’artista riudomenc Joan Baptista Cabré Sendrós, conegut pel nom artístic Jobacasén. Com ja s’ha convertit en una tradició, un cop l’any l’espai que ocupa la portada de la revista és obra d’un artista local.

Precisament Jobacasén és protagonista d’una de les entrevistes que es poden trobar a L’Om 548. El pintor hi parla del seu procés de treball, dels inicis i del desenvolupament de la seva carrera, de la seva visió de la situació actual en el món de l’art i de les limitacions que té en el nostre país comparat amb altres indrets on ha treballat.

En aquest exemplar també s’hi pot trobar una entrevista a la Maite Ribas, directora de l’Escola de Música de Riudoms. Aquest passat mes de novembre, precisament, s’han complert 35 anys de la fundació del Patronat que va posar en marxa, el 1983, l’Escola de Música de Riudoms.

Si voleu rebre la revista a casa, podeu fer-vos subscriptors enviant un correu electrònic a lom@femsafareig.cat o bé trucant al 628 147 631. També podeu trobar la revista als punts de venda habituals. Si heu tingut algun problema amb la recepció d’aquest o d’algun altre número, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per poder solucionar-ho.

També podeu comprar la revista en format digital per 3,99€ a iQuiosc.cat.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.