Reconeixement a tres esportistes del CERAP a les caminades de resistència

El passat mes de febrer es van lliurar els reconeixements de 2023, i tres van ser per socis i membres de la Secció de Muntanya del CERAP: el Jordi Munné Teixell, el David Aguadé Vidal i l’Oriol Munné Cochs.

Jesús Torres

Vitivinicultor

D'esquerra a dreta: David Aguadé Vidal, Oriol Munné Cochs i Jordi Munné Teixell
D'esquerra a dreta: David Aguadé Vidal, Oriol Munné Cochs i Jordi Munné Teixell

“Una caminada de resistència és una marxa a peu, excursionista, no competitiva, on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i la solidaritat entre participants, amb uns requisits establerts a complir”: així és com defineix la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya aquest tipus de proves, caminades de distàncies considerables (mínim 40 km) i desnivells importants. Durant l’any, diverses entitats organitzen aquestes proves. Aquells que participen a bona part d’aquests esdeveniments amb resultats satisfactoris reben un reconeixement de la federació.

El passat mes de febrer es van lliurar els reconeixements pels resultats de 2023, i tres van ser per socis i membres de la Secció de Muntanya del CERAP: el Jordi Munné Teixell, el David Aguadé Vidal i l’Oriol Munné Cochs. Destacar que l’Oriol ha estat l’esportista més jove en aconseguir aquesta fita, amb tan sols 14 anys. El Jordi i l’Oriol destaquen algunes de les proves més dures com la Matagalls Montserrat (84 km i 5.700 metres de desnivell) o la de Navàs (83,5 km i 5.600 m). El David remarca que és una bona experiència, que serveix per conèixer territori i gent, però que és una gran inversió de temps, ja que les proves es concentren a la primavera i a la tardor, encadenant diversos caps de setmana. Tots tres continuaran fent proves del circuit aquest 2024, tot i que encara no saben si en faran prou com per tornar a rebre el reconeixement.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.