Josep Maria Vidal Vidal, escollit nou president del CD Riudoms

Agafa el relleu de Josep Maria Llaó Franquet, qui ha deixat el càrrec després de més de quinze anys

Lluís Bages

Periodista i Politòleg

El nou president del CD Riudoms, Josep Maria Vidal Vidal (FOTO: Cedida)
El nou president del CD Riudoms, Josep Maria Vidal Vidal (FOTO: Cedida)

Josep Maria Vidal Vidal ha estat escollit nou president del Club Deportiu Riudoms. Vidal agafa el relleu de Josep Maria Llaó Franquet, qui ha deixat el càrrec després de ser president de l'entitat esportiva durant més de quinze anys. 

Acompanyaran a Vidal en la nova junta del club esportiu riudomenc Pere Tost Gispert, Josep Maria Garcia Jardí, Marcel·lí Garriga Masdeu i Noelia Alberich. Segons detallen des de la mateixa entitat, es tracta d'una junta continuista, que comptarà amb alguna nova incorporació. 

De fet, encara no és la junta definitiva, ja que està previst que en les properes setmanes s'ampliï amb tres o quatre persones més

Vidal assegura que la voluntat del nou equip que lidera l'entitat és la de "seguir la línia que portava la junta fins ara, ja que s'ha fet un gran treball". 

El nou president del CD Riudoms es marca com a objectius els de "continuar amb la projecció del club duta a terme en els darrers anys, fomentar el futbol base, mantenir el projecte del futbol femení i potenciar l'amateur masculí amb gent de casa".

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.