La caminada de resistència Riudoms – La Mola – Riudoms estrena una versió curta

La principal novetat d'enguany va ser la incorporació d'un segon recorregut alternatiu més curt, de només 33 quilòmetres, a part de la versió habitual de 53 quilòmetres.

La Mola
La Mola

Unes 300 persones van participar ahir diumenge, 28 d'abril, a la 19 edició de la caminada de resistència Riudoms - La Mola - Riudoms. Com a novetat d'enguany, l'organització va afegir un segon recorregut alternatiu, de 33 quilòmetres. Els participants podien escollir si volien fer aquest trajecte o si preferien l'habitual d'aquesta caminada, de 53 quilòmetres, amb un amb un desnivell acumulat de 3.422m. El recorregut curt arribava fins al Castell d'Escornalbou i tornava, mentre que el llarg s'allargava fins a la Mola de Colldejou i tornava per l'Argentera, Duesaigües i Riudecanyes.

El primer participant a completar el recorregut llarg va ser Kilian Garcia Ruiz, i va ser l'únic en fer-ho amb una marca inferior a les 5 hores: concretament, amb 4:48 hores. El primer riudomenc en arribar va ser Miquel Guasch Munné, amb 6:31 hores, i la primera riudomenca, Pepi Salvadó Vilafranca, amb 7:34 hores. Al recorregut curt, el primer en completar el trajecte va ser Marc Sánchez Artigas, amb 3:40 hores.

Tot i que la previsió meteorològica per diumenge era de temps molt inestable, finalment el temps va aguantar i els participants van poder completar el recorregut amb menys episodis de pluja de l'esperat. La caminada també va ser possible gràcies a més d'una cinquantena de voluntaris per a l'organització i els punts de control.

La caminada Riudoms - La Mola - Riudoms és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.