TV3 estrena 'Jo mai mai', sèrie amb el riudomenc Joel Cojal

Cojal interpreta el paper del Yab, un noi inexpert de la vida que ha crescut molt en poc temps

Cartell promocional de "Jo mai mai" (FOTO: Cedida)
Cartell promocional de "Jo mai mai" (FOTO: Cedida)

TV3 estrena aquest dilluns la sèrie "Jo mai mai", que compta entre el seu repartiment amb el riudomenc Joel Cojal. Es tracta d'una nova ficció juvenil de 8 capítols de 45 minuts que s'emetran cada dilluns a partir de les deu de la nit al canal de Televisió de Catalunya i que també estaran disponibles a la plataforma digital 3Cat.

Ambientada en unes colònies d'estiu, "Jo mai mai" explorarà els moments inicials que deixen empremta a la vida dels seus personatges, mentre també vol reflectir el conflicte generacional entre pares i fills. Aquesta nova sèrie tracta qüestions que impacten directament els joves, com ara la identitat de gènere, l'assetjament, la salut mental o l'ús inadequat de les xarxes socials.

El riudomenc Joel Cojal interpreta el paper del Yab, un noi inexpert de la vida que ha crescut molt en poc temps. "Representa que l'any passat era un xavalet i ara resulta que sóc un jove atractiu que he descobert que li agrado a les noies i em trobo amb aquest nou món, vivint experiències i descobrint coses", explica Cojal.

 

Joel Cojal va acabar l'any passat l'últim curs a l'Institut del Teatre. El seu debut a la televisió va ser a la sèrie "Fácil" de Movistar Plus+, amb un paper secundari en dos capítols, mentre que al teatre ha format part del repartiment de l'obra "Napalm al cor" a la sala Beckett. També ha participat en altres projectes en l'àmbit de la publicitat, en curtmetratges o en videoclips, com el del grup 31FAM i la Mushkaa. 

Més enllà de Cojal, "Jo mai mai" està protagonitzada per Claudia Riera, Miki Núñez, Jan Buxaderas, Berta Rabascall, La Imèn Akandouch, Maria Morera, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao.

Amb un pressupost d'aproximadament 2,9 milions d'euros, la nova sèrie de TV3 pren com a referència la sèrie "Go!azen", emesa amb gran èxit al primer canal d'ETB, la televisió pública del País Basc, amb l'objectiu de connectar amb l'audiència adolescent i jove. Per reunir a tota la família davant la pantalla, la ficció incorpora algunes de les cançons més populars de la música en català, adaptades i coreografiades en un estil contemporani.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.