L'actor riudomenc Joel Cojal, part del nou videoclip de 31FAM i la Mushkaa

Cojal és un dels protagonistes del vídeo de la nova cançó 'SPAVILA', del grup de música catalana i la cantant de l'escena urbana

Paula Montalvo

Periodista

Joel Cojal al videoclip de 31 FAM i Mushkaa
Joel Cojal al videoclip de 31 FAM i Mushkaa

Joel Cojal, actor riudomenc, ha sorprès amb la seva aparició en el videoclip de dues de les figures més importants en l'actualitat del panorama musical català. És la peça audiovisual que s'ha creat amb la cançó 'SPAVILA', del grup 31 FAM que canten acompanyats de la Mushkaa

Tant 31 FAM com la Mushkaa, que és el nom artístic de la Irma Farelo (filla del conegut actor i presentador, Eduard Farelo), són un grup i una cantant, respectivament, que en l'actualitat es troben en la primera línia de la música catalana en l'escena urbana. Aquesta cançó, en concret, està inclosa en el nou disc que ha publicat l'agrupació 31 FAM: 'X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA'. 

Joel Cojal ha fet el salt al món professional aquest any. De fet, aquesta temporada ha d'estrenar-se la primera sèrie a TV3 on ell participa: "Jo Mai Mai"

Cojal ha acabat fa uns mesos l'últim curs a l'Institut del Teatre, on hi ha estudiat durant quatre anys. També ha participat en altres projectes en l'àmbit de la publicitat o en curtmetratges. El seu debut a la televisió va ser a la sèrie Fácil de Movistar Plus+, amb un paper secundari en dos capítols.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.