Novetats en l'entrega de cartes als emissaris reials: arriba el Poblat Reial

El Mercat de Nadal d’aquest diumenge serà una de les primeres activitats del programa festiu nadalenc a Riudoms

El Poblat Reial tindrà lloc el 28 i 29 de desembre (FOTO: Cedida)
El Poblat Reial tindrà lloc el 28 i 29 de desembre (FOTO: Cedida)

Un any més, Riudoms es prepara per l'arribada dels Reis Mags d'Orient i els seus emissaris, que visiten el poble per a recollir les cartes de tots els riudomencs i riudomenques que amb totes les seves peticions i desitjos per a Ses Majestats. Ara bé, aquest 2023 hi ha novetats en l'arribada dels emissaris Reials. 

Els enviats especials dels Reis Mags s'instal·laran durant dos dies a la plaça de L'Om amb el seu Poblat Reial. Els tres emissaris de SSMM recolliran les cartes dels nens i nenes de Riudoms al bell mig del poble els dies 28 i 29 de desembre.

Durant la recepció, també es podran visitar les dependències dels patges i veure com s’està preparant l’arribada de SSMM els Reis d’Orient, prevista per la nit del 5 de gener. Amb aquesta novetat del programa nadalenc, es deixarà de celebrar l'entrega de les cartes el dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve, al matí. 

En aquest nou format, els riudomencs podran fer la visita al Poblat Reial des de les 17.30h fins a les 20.30h dles dies 28 i 29 de desembre, dijous i divendres. Una visita molt especial per conèixer de ben a prop la tasca dels patges abans de l'arribada dels Reis.

Activitats previstes per les festes de Nadal 2023

Més enllà de l'entrega de cartes, les festes de Nadal de Riudoms venen carregades d'activitats. Aquest cap de setmana ja hi haurà un dels plats forts de la programació nadalenca, el Mercat de Nadal, que tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre durant tot el dia. A la plaça de l'Església hi seran presents un nombre important dels comerços de Riudoms però a més s'hi oferiran esdeveniments diversos com un taller floral de decoració, un especial nadalenc de l'Hora del Conte, un concert de nadales o un bingo solidari. Els beneficis de totes aquestes activitats es destinaran a La Marató de TV3.

A més del concert de nadales del Mercat de Nadal, els alumnes de l'Escola Municipal de Música oferiran el seu repertori en altres ocasions. El 18 de desembre recorreran el centre del poble fent una cantada de nadales. I els dies 19 i 20 oferiran els tradicionals concerts de Nadal al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

També des de l'1 de desembre s'ha posat en marxa la campanya de promoció del comerç local. Durant un mes, totes les persones que comprin als establiments participants a la iniciativa podran optar a guanyar una de les tres grans cistelles que se sortegen enguany. Per cada cinc euros de compra es rebrà una butlleta, que es pot dipositar a les urnes habilitades als comerços participants. El 31 de desembre al migdia se celebrarà el sorteig de les cistelles, que estan plenes de productes i vals de serveis de més de 50 establiments de Riudoms.

L'any 2023 acabarà amb la cercavila de l'Home dels Nassos i l'any 2024 donarà els primers passos amb el Parc de Nadal. Els dies 2 i 3 de gener a la tarda, hi haurà jocs, tallers, activitats, inflables, esports i atraccions per a infants i joves al Pavelló Municipal.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.