Bibiana Tell guanya per segon any el concurs de fricandó de la secció de Gastronomia del CERAP

Tell va ser la guanyadora del certamen en la seva primera edició, i ho ha repetit en aquest 2024

Paula Montalvo

Periodista

Bibiana Tell recull el premi al millor plat de fricandó (FOTO: Paula Montalvo)
Bibiana Tell recull el premi al millor plat de fricandó (FOTO: Paula Montalvo)

La riudomenca Bibiana Tell ha estat la guanyadora per segon any del concurs de Fricandó que organitza la secció de Gastronomia del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP). Tell va ser la guanyadora del certamen en la seva primera edició, i ho ha repetit en aquest 2024, quan han celebrat el tercer any de concurs. 

A la plaça de l'Església s'han reunit els set participants, el jurat i públic que ha volgut provar també els plats que presentaven els cuiners. En aquesta edició del 2024, el concurs popular de Fricandó ha rebut participants d'altres municipis. De fet, dos dels tres guanyadors en les seves diferents categories han estat foravila. És el cas de Montserrat Rodríguez, guanyadora en la categoria d'originalitat, i Quim Alginet, premiat en la presentació. Rogríguez ha participat des de Tarragona i Alginet ha vingut des de Lleida. D'aquesta manera, Bibiana Tell ha estat l'única riudomenca premiada en aquestes jornades. 

A banda del concurs popular de Fricandó, en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià s'han també s'han celebrat altres actes en relació al fricandó. Les Escoles Velles han acollit divendres al vespre un 'showcooking' del cuiner riudomenc Sergi Margalef, on va demostrar les seves dots culinaries ensenyant la recepta de fricandó amb carn de llengua de vedella.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.