S'inicia la Festa Major de St Jaume

Fotografia dels Diables de Riudoms(FOTO:Cedida)
Fotografia dels Diables de Riudoms(FOTO:Cedida)

S'espera una bona afluencia de públic a les UléBarraques i una gran participació a la Bicicletada Popular. El correfoc serà un dels actes més vistosos del cap de setmana.


Fotografia dels Diables de Riudoms(FOTO:Cedida)
Fotografia dels Diables de Riudoms(FOTO:Cedida)
Avui a les una del migdia s’ha donat el tret de sortida a la Festa Major de St Jaume amb el tradicional repic de campanes i la tronada a la Plaça de l'Església.Tot i així, el primer acte concorregut tindrà lloc a la nit, al Passeig Germans Nebot amb la celebració de les UléBarraques Riudoms, organitzades per la Comissió de Barraques i l'Ajuntament de Riudoms. El recinte obrirà divendres a 2/4 d'onze de la nit per tots aquells que vulguin anar a sopar o fer un beure abans de veure les actuacions musicals programades. La primera anirà a càrrec de la formació riudomenca DeBlassis i després tocarà l'Orquestra Mitjanit, els temps d'espera seran amenitzats per Batukamp, una batucada formada per integrants de diversos indrets del Camp de Tarragona.


Dissabte a les deu de la nit serà el moment de gaudir del tradicional correfoc organitzat per la Colla de Diables de Riudoms, enguany arriba a la 19a edició i comptarà amb la participació de 5 colles: Diables de Vandellòs,Cagarrieres de Cambrils,Diables Sheron de Móra d'Ebre,Bruixots d'Alcover i pròpia Colla de Riudoms.


En acabar el correfoc, continuaran les UléBarraques amb l'actuació dels Lax'n'Busto, aquests, que estan celebrant la gira dels 25 anys són un clar referent del rock català i han aconseguit aplegar moltes generacions al voltant de les seves cançons. Més tard i per acabar les actuacions musicals, actuarà Bongo Botrako, el nou grup de referència amb un directe molt enèrgic i que aquest any ha realitzar una gira per Espanya i el sud de França, els temps d'espera tornaran a ser amenitzats per Batukamp.


L'endemà, diumenge 24, serà el torn de la 20a edició de la Bicicletada Popular que comptarà amb la participació de prop de 1200 persones. A les vuit del matí s'iniciarà el recorregut llarg,de 19 km, mentre que a les deu del matí serà el torn dels ciclistes menys habituals que faran un recorregut urbà de 3km. A la nit, tindrà lloc el Ball de Festa Major al recinte de St Antoni amb l'Orquestra Nueva Etapa, l'entrada té un cost de 6€ i inclou taula i cadira).


El dilluns 25, a 2/4 de set de la tarda hi haurà espectacle infantil pels més petits a càrrec de la companyia l'Escalifestada, a les set Solemne Missa i Processó i a les nou, tornarà haver-hi ball al recinte de St Antoni, aquest cop amb entrada gratuïta.


Podeu veure la postal informativa clicant aquí.


Podreu seguir tots els actes de Festa Major al nostre portal web d'informació.


Pel que fa a les dades meterològiques, podeu veure la previsió del temps a Riudoms fent clic aquí.


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.