Se celebra la 8ena edició del Concurs de Paelles

Es van entregar cinc premis: a millor presentació, millor gust, segona millor presentació, segon millor gust i grup més nombrós.

DSC05545
DSC05545

Dilluns 1 de maig va tenir lloc a Sant Antoni el 8è Concurs de Paelles, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. Hi van participar 29 grups, amb gairebé 540 persones inscrites. 

Es van repartir cinc premis: millor presentació, millor gust, segona millor presentació, segon millor gust i grup més nombrós. Els de millor presentació van ser per l'equip Nenis i Nanus en primer lloc, i pel de Paelleros rumberus i Camping gas en segon lloc. Els dos equips van empatar a puntuació. El primer premi a millor gust va ser per l'equip "De tot arreu", i el segon, per Jorkis and company i Camping gas, també amb empat a punts. El grup més nombrós, Cucanenes and company, van rebre el premi per aquesta categoria.

El jurat estava format per dos representats de cada grup, que valoraven les paelles que s'havien preparat durant tres hores. Finalment, cada grup es va menjar la seva paella al mateix recinte de Sant Antoni.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.