S’acomiada l’última gran cita festiva de l’estiu, la Fira de l’Avellana

La cursa de sacs, un dels actes més concorreguts (FOTO: Enric Jódar)
La cursa de sacs, un dels actes més concorreguts (FOTO: Enric Jódar)

La trobada nocturna de gegants, les diferents modalitats de curses de sacs i la trobada de sacaires van posar la nota final, ahir i abans-d'ahir, a la 31a edició de la Fira.


La cursa de sacs, un dels actes més concorreguts (FOTO: Enric Jódar)
La cursa de sacs, un dels actes més concorreguts (FOTO: Enric Jódar)


La Fira de l'Avellana va tancar ahir les portes al voltant de les dotze de la nit després de quatre dies intensos, un bon balanç de públic i més actes que mai.


A les cinc de la tarda es va iniciar la 3a edició del Torneig de Tennis Taula en la qual participaven 64 persones i que enguany es va endur el riudomenc Josep Mir. Poc més tard va començar al pati de les escoles la demostració d'esgrima protagonitzada per tres membres pertanyents a la federació catalana d'esgrima, els més petits van rebre instruccions de com es desenvolupava la pràctica d'aquest esport. A continuació, en un escenari diferent els visitants van poder gaudir de la demostració de Bike-Trial que comptava amb grans figures d'aquest esport, entre elles el riudomenc Humbert Mallafré, subcampió de Catalunya i Espanya.


Abans de l'acte de cloenda es va realitzar la 2a edició del concurs de llençaments de mòbils amb una partipació majoritària de nens i nenes a diferència de l'edició anterior on el públic era més juvenil.


L'acte de cloenda, programat a 2/4 de deu, va reunir molts visitants al Pati de les Escoles, que van acomiadar l'última gran cita festiva de l'estiu a Riudoms amb la música dels Sacaires de Tarragona i el rom cremat.


Però l'acte que, sense cap mena de dubte, va tenir més expectació va ser l'habitual cursa de sacs d'avellanes que es va celebrar diumenge. Aquest any, per segon consecutiu, les dones també van poder córrer la cursa en la seva modalitat, amb un sac amb la meitat de pes,també van tenir l'oportunitat de participar-hi els Special Olímpics de Reus i alguns membres del Trencadís de Riudoms. Al mateix dia es va celebrar per primera vegada la Trobada Nocturna de Gegants, organitzada per la Colla Gegantera de Riudoms. L'acte va ser molt atractiu degut a la singularitat horària. Els gegants, guiats amb la llum de les antorxes, van recorrer alguns dels carrers del nucli antic i van acabar la seva actuació dins al recinte firal.


Podeu consultar l'entrevista realitzada al Director de la Fira, Eudald Salvat, clicant aquí.


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.