Riudoms viu la primera trobada intergeneracional entre l'Esplai i la Llar de Jubilats

Els participants van ser infants de l'esplai, de diversos grups, així com socis de la Llar de Jubilats. També estaven convidats a formar-ne part els familiars de tots ells.

Participants a la primera trobada intergeneracional
Participants a la primera trobada intergeneracional

La Llar de Jubilats de Riudoms i l'Esplai del Casal Riudomenc van celebrar la primera Trobada Intergeneracional. Una trobada que va omplir els carrers del poble un dissabte a la tarda, amb l'objectiu de gaudir d'activitats conjuntes entre la gent gran i els infants de l'Esplai.

Durant la tarda del 6 d'abril, un centenar de persones es van aplegar al pati de l'Escola Beat Bonaventura. Els participants van ser infants de l'esplai, de diversos grups, així com socis de la Llar de Jubilats. També estaven convidats a formar-ne part els familiars de tots ells.

La Trobada Intergeneracional va consitir en una gimcana conjunta arreu del poble, amb més de vint proves. Es van fer activitats com danses, equilibris, agilitat o rapidesa, totes dinamitzades pels monitors de l'Esplai. Els grups estaven formats per persones d'edats molt diverses, fent que es complís l'objectiu d'aquesta trobada: relacionar grans i petits. Després de fer la ruta per tot el poble seguint les proves, els participants van tornar al pati de l'Escola Beat Bonaventura per berenar tots plegats. Per acabar, es va celebrar un bingo popular i una cantada final conjunta com a cloenda.

A més, i dins d'aquesta voluntat d'intercanvi de coneixements dels grans als petits i viceversa, les més de 100 persones que es van quedar fins al final van ballar una sardana conjunta.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.