Riudoms viu un Nadal ple de màgia i il·lusió

Els actes principals, com cada any, van girar al voltant de les figures de Ses Majestats els Reis d'Orient, com la recepció als Emissaris Reials, la visita a la Fàbrica dels Regals o la cavalcada.

Nadal
Nadal

Les Festes de Nadal han tornat a omplir el poble d'il·lusió aquests mesos de desembre i gener. Els actes principals, com cada any, van girar al voltant de les figures de Ses Majestats els Reis d'Orient: dilluns 26 de desembre, el dia de Sant Esteve, els nens van entregar les cartes als emissaris reials en una recepció a la plaça de L'Om. Uns dies més tard, el 2 i 3 de gener, van poder visitar la coneguda com a Fàbrica dels Regals: una delegació de Ses Majestats a Riudoms ubicada a l'avinguda de Montbrió número 5. L'any passat va ser la primera vegada que es feia aquesta iniciativa, amb voluntaris, que va consistir en ensenyar als nens i a les seves famílies l'espai on els enviats dels Reis Mags preparaven les joguines que repartirien el dia de Reis. L'any passat va ser tot un èxit de participació, i aquest any es va tornar a repetir.

Finalment, el dia 5 al vespre va arribar el moment més esperat pels més petits: la cavalcada i recepció de Ses Majestats els Reis d'Orient. A diferència de l'any passat, aquest cop es va tornar a fer seguint un recorregut més semblant al convencional, i acabant a la plaça de l'Església. Durant el discurs, es va projectar un video mapping a la façana de l'Església de Sant Jaume.

Durant les festes de Nadal també es va celebrar el Parc Infantil de Nadal, el 28 i 29 de desembre, amb activitats, tallers i inflables per a infants de totes les edats. Altres punts destacats de la programació de Nadal van ser el pessebre vivent infantil, que es va fer el dia 23 a la tarda, i la cercavila de l'Home dels Nassos, que va sortir el matí de l'últim dia de l'any: el 31.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.