Les riudomenques Marina Sánchez i Rut Vidal participen al concurs 'Objectiu Paki' de Canal Reus

‘Objectiu Paki’ és un ‘talent show’ de cant que es va crear a Televisió Cardedeu l’any 2020 arran de l’aliança amb el Casal de Joves La Paki

Paula Montalvo

Periodista

Participants a Objectiu Paki al Casal Riudomenc
Participants a Objectiu Paki al Casal Riudomenc

Les joves riudomenques Rut Vidal i Marina Sánchez han participat al concurs televisiu ‘Objectiu Paki 3’ en l’edició de Canal Reus TV. Totes dues van ser escollides entre gairebé una cinquantena d’aspirants per a ser les escollides per la televisió reusenca per a disputar-se una de les dues places per a ser les seves representants al concurs que se celebra en l'àmbit català a través de La Xarxa de Televisions Locals.

‘Objectiu Paki’ és un ‘talent show’ de cant que es va crear a Televisió Cardedeu l’any 2020 arran de l’aliança amb el Casal de Joves La Paki. En aquest, joves entre 13 i 20 anys competeixen per aconseguir ostentar el títol de la millor veu del concurs. Les dues primeres edicions, de fet, s’han realitzat exclusivament a Cardedeu, però en aquesta tercera edició el concurs s’ha fet gran i s’està duent a terme arreu de Catalunya.

En l’edició de Canal Reus TV, les dues riudomenques van ser dels deu joves seleccionats que van aspirar a ser les representants de la cadena de Reus.

En una primera fase, els participants van haver d’enviar un vídeo des de casa on interpretessin una cançó. D’entre gairebé una cinquantena d’aspirants, l’organització va fer un cribratge de només 10 aspirants. Entre aquests, s’hi trobaven les dues riudomenques, Marina Sánchez i Rut Vidal.

En una segona fase, les dues van poder acudir als càstings presencials i representar una segona cançó. En aquesta segona fase, Rut Vidal va quedar descartada, mentre que la Marina va ser una de les quatre seleccionades per a passar a la fase final i on, gràcies a la seva veu, va ser escollida per Canal Reus per a ser la seva representant al concurs de La Xarxa.

A l’espera encara de conèixer si la Marina juntament amb la segona escollida Irene Fernández, de Cambrils, passen a l’edició d’’Objectiu Paki 3’ de manera definitiva, el passat dimecres 7 de desembre, els 10 candidats del càsting d’’OP3’ a Canal Reus van oferir un concert que, a més, la televisió va gravar per a emetre durant la Nit de Cap d’Any.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.