La riudomenca Dolors Solé guanya el Wedding Awards 2023 de bodas.net com una de les millors professionals de floristeria

Projectes Florals ha estat reconeguda amb un guardó que només s'ha donat a quatre floristeries de la província de Tarragona.

Exterior de la botiga Projectes Florals Riudoms
Exterior de la botiga Projectes Florals Riudoms

La riudomenca Dolors Solé, de la botiga Projectes Florals del carrer de Sant Bonifaci de Riudoms, ha estat una de les professionals premiades en l'edició d'aquest any dels Wedding Awards, un certamen organitzat pel portal de casaments bodas.net. Solé ha rebut aquest reconeixement en la categoria de flors i decoració. Projectes Florals ofereix productes com rams de núvia, decoració floral per a banquets o esglésies o detalls per a anells, entre altres.

Els Wedding Awards són uns premis que es concedeixen en base a les opinions de les parelles que estan registrades al portal de bodas.net i que s'han casat. En el cas de Projectes Florals, compta amb un total d'onze opinions en el seu espai digital dins de bodas.net, amb una puntuació de 5 sobre 5 per part dels usuaris. Això ha fet que se li hagi donat aquest reconeixement, que només han rebut tres floristeries més de la província de Tarragona.

Des de bodas.net, el portal líder del sector, destaquen que aquest any 2023 ha estat excepcional per als professionals dels casaments a l'estat espanyol, ja que hi ha hagut un boom històric de celebracions. L'endarreriment d'esdeveniments arran de la pandèmia de la Covid-19 s'ha sumat a les noves bodes que ja s'havien planificat per aquest any. Això ha fet que molts professionals hagin hagut de treballar a un ritme més alt de l'habitual. Els Wedding Awards 2023, a part de reconèixer els professionals més ben valorats, han volgut ser també un homenatge al sector per la seva feina i per fer possible la recuperació.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.