El riudomenc David Raya guanya el Premi Dow 2023

El reconeixement li permet accedir a una posició laboral com a enginyer de la unitat d’Hidrocarburs

David Raya recollint el Premi Dow 2023 (FOTO: Dow Tarragona)
David Raya recollint el Premi Dow 2023 (FOTO: Dow Tarragona)

El riudomenc David Raya Rodríguez ha guanyat el Premi Dow 2023, un dels guardons amb més trajectòria i renom del sector.

El reconeixement distingeix un dels alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Enignyeria Química (ETSEQ) de la URV i li ofereix una oportunitat per accedir a una posició laboral com a enginyer de la unitat d’Hidrocarburs a LHC i Octè de Dow Tarragona. 

Graduat en Enginyeria Química i amb el màster d’Enginyeria Química de la URV, Raya va començar a treballar a DOW Tarragona el passat mes de juliol com a enginyer de millores de la unitat d’Hidrocarburs. Abans, però, també havia estat en pràctiques a DOW Terneuzen (als Països Baixos), col·laborant en projectes de sostenibilitat i circularitat.

Dow va celebrar la 45a edició del Premi Dow en un acte aquest 20 d'octubre que va reunir a més de 200 persones, una àmplia representació del teixit institucional, econòmic i social del Camp de Tarragona.

Raya va recollir el seu guardó de mans d'Albert Castellanos, secretari general d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya; Josep Pallarès, rector de la Universitat Rovira i Virgili; Rafael Cayuela, director d’Estratègia i Sostenibilitat per a Dow a EMEAI; i de Roc Muñoz, alcalde de la Canonja.

Després de recollir el guardó el riudomenc es va mostrar "molt agraït amb la URV i amb Dow” i va assegurar que el seu objectiu és "contribuir a una indústria química sostenible”.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.