La residència L'Onada de Riudoms celebra el seu vintè aniversari

Hi van assistir les persones usuàries del centre, famílies, voluntaris, treballadors de la residència i del grup L'Onada en general, representants de l'Ajuntament de Riudoms i entitats.

Usuaris i famílies van assistir a la festa de celebració del 20è aniversari del centre
Usuaris i famílies van assistir a la festa de celebració del 20è aniversari del centre

El passat 11 de maig va ser un dia molt especial per la residència L'Onada de Riudoms. El centre va celebrar el seu vintè aniversari amb una festa al Parc de la Salut, l'espai ubicat a la zona de la Via Romana. Hi van assistir les persones usuàries del centre, famílies, voluntaris, treballadors de la residència i del grup L'Onada en general, representants de l'Ajuntament de Riudoms i entitats.

Durant tot el matí hi va haver diverses actuacions, com les de l’imitador de veus Fredy Gazquez, el Grup de Ball de Bastons del CERAP de Riudoms, la Colla Gegantera de Riudoms, la Colla Sardanista "Roses de Tardor" i Riudrums. Després es van fer els parlaments oficials, amb la participació dels tres alcaldes que han estat al capdavant de l'Ajuntament des que el centre va obrir portes l'any 2004: l'actual alcalde Ricard Gili, i també els ex alcaldes Josep Maria Cruset i Sergi Pedret.

Des de L'Onada asseguren que va ser un acte "molt especial i emotiu, ple de sorpreses i mil emocions a flor de pell… un dia per compartir, gaudir i recordar molts dels moments viscuts i compartits al llarg de tots aquests anys".

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.