Reobre el carrer de Sant Pau després de les obres de reforma

Es tracta del primer gran projecte que s'aplica del Pla de Mobilitat Sostenible

El regidor Francesc Mestre i l'alcalde Sergi Pedret en la roda de premsa. FOTO: Ajuntament de Riudoms
El regidor Francesc Mestre i l'alcalde Sergi Pedret en la roda de premsa. FOTO: Ajuntament de Riudoms

L'adequació del carrer de Sant Pau ja és una realitat. La via ha reobert el pas recentment després de la finalització de les obres de les darreres setmanes. El carrer, que ha passat a ser de direcció única i presenta voreres amples d’acord amb les noves normatives, és la primera gran acció del Pla de Mobilitat Sostenible que aplica l'Ajuntament.

L'alcalde Sergi Pedret i el regidor de Mobilitat i Seguretat Pública, Francesc Mestre, han presentat en una roda de premsa aquest matí l'adequació del carrer de Sant Pau i han aprofitat l’ocasió per fer un resum de les pròximes accions englobades en aquest mateix document.

Segons han explicat, ben aviat s'iniciaran nous projectes guiats pel mateix pla: es preveu que en els pròxims mesos comencin les obres del pàrquing dels hortets, que dotarà de noves places d’aparcaments el nucli antic del municipi. Aquest anirà seguit per l’adequació del carrer de Sant Antoni i, finalment, per la reforma de l’avinguda Pau Casals. Tots aquests carrers passaran a ser, també, de direcció única, marcant nous circuits de circulació dins del municipi i ajudant així a millorar la relació entre vehicles i vianants.

També s’ha anunciat la concessió, per part del Servei Català de Trànsit, d’una subvenció de 144.000€ que s’utilitzarà per adequar la xarxa de vianants escolar de la part nord del municipi, que concentra la gran majoria d'equipaments educatius. Es milloraran els encreuaments amb nous passos de vianants, es construiran guals i paviment podotàctil per a persones amb mobilitat reduïda i discapacitat visual, s'il·luminaran els passos elevats amb il·luminació LED solar i s’hi col·locaran radars pedagògics. La previsió és que aquestes mesures es comencin a dur a terme en paral·lel a les anunciades anteriorment. 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.