Patrícia Domingo és la nova Presidenta del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar

L'assemblea, celebrada el divendres 19 d'abril, ha votat a favor de la candidatura.

Paula Montalvo

Periodista

Canvi de Junta del CERAP
Canvi de Junta del CERAP

L'assemblea del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) ha votat a favor de la candidatura de la nova junta, encapçalada per la riudomenca Patrícia Domingo Anguera. Amb aquest canvi de Junta Directiva, s'ha posat punt final al mandat que fins l'any passat va dirigir Jordi Gallisà, que va deixar el seu càrrec i que ha estat ocupant temporalment Agnès Òlivé. 

La nova Junta Directiva està formada per quatre membres: encapçalada Patrícia Domingo Anguera, que ocupa la presidència, i acompanyada per Isaac Simón Núñez (vicepresidència), Marcel·lí Garriga Masdéu (tresoreria) i Imma Martí Roca (secretaria). 

Aquesta ha estat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions per a la nova Junta Directiva del CERAP. L'assemblea extraordinària on s'ha votat aquesta nova direcció de l'entitat riudomenca ha anat precedida d'una assemblea ordinària, on s'ha fet un repàs del darrer exercici. A més, la Junta Directiva sortint també ha dirigit unes paraules d'agraïment als socis i sòcies, i ha desitjat molta empenta a la Junta entrant. 

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.