La pastisseria Xocosave guanya el premi al tercer millor panellet de pinyons de Catalunya

L'any passat Xocosave ja va obtenir un reconeixement en aquest certamen amb el "Panellet de Plata".

Adan Sáez (el primer de la primera fila, començant per l'esquerra), amb la resta de premiats
Adan Sáez (el primer de la primera fila, començant per l'esquerra), amb la resta de premiats

La pastisseria Xocosave de Riudoms ha quedat tercera a la Ruta dels Millors Panellets de Catalunya 2025, un certamen celebrat el passat 24 d'octubre. L'any passat, Xocosave ja va obtenir el reconeixement de "Panellet de Plata", al segon millor panellet d'entre més de 40 participants. Enguany, la pastisseria riudomenca ha rebut el "Panellet de Bronze" d'entre 65 forns i pastisseries que s'hi han presentat.

Adan Sáez, pastisser de Xocosave, explica que estan "molt contents" pel reconeixement. Els panellets que s'hi presenten no es poden fer de qualsevol manera, han de complir uns requisits: "Els panellets han de ser de pinyons del país, amb ametlla marcona i ben fet. I posant-hi molt d'amor com sempre, he aconseguit aquest premi", assegura. 

El concurs, organitzat per l'Obra Social Ernest Verdaguer, de la plataforma Panàtics, compta amb el suport del Gremi de Flequers de Barcelona, i reconeix la qualitat, la textura i el gust dels panellets, dolços típics de Tots Sants. Se celebcra cada any el mes d'octubre, i ja ha arribat a la sisena edició. El "Panellet d'Or" d'enguany ha estat per la pastisseria Faixat de Barcelona, i el "Panellet de Plata" s'ha donat de manera conjunta a la Fleca Rovira de Santa Agnès de Malanyanes i al Forn Oller de Barcelona.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.