Participa al nostre sorteig d'estiu!

Aquest agost, fes una fotografia a la teva bossa i guanya algun dels tres premis que sortegem!

Participa al nostre sorteig
Participa al nostre sorteig

L'Om i FemSafareig organitzem un sorteig a les nostres xarxes socials. Hi haurà tres guanyadors, aquí t'expliquem totes les condicions!

Quan puc participar?

De l'11 al 31 d'agost de 2023, ambdós inclosos.

Quants premis hi ha, i quins són?

En total, hi haurà tres guanyadors i tres premis. Cada guanyador rebrà un d'aquests tres premis:

A- Un anell de la col·lecció ROCS de la joieria JudJoies

B- Una dessuadora unisex de la marca Sublim de la botiga MintStore

C- Un cheesecake de la pastisseria Xocosave

Quins passos he de seguir per participar?

1- Segueix el perfil d'Instagram de @femsafareigcat i els de les tres botigues: @judjoies, @mintstore.bybelmi i @xocosave

2- Posa "M'agrada" a la publicació del sorteig a Instagram

3- Publica una fotografia en un post o a Stories de la teva bossa i etiqueta el perfil de @femsafareigcat. Pot sortir la bossa sola o persones portant-la. I en quin lloc? Al que tu vulguis: de viatge, a la platja, a  la piscina, treballant... Com prefereixis! IMPORTANT: si el teu perfil és privat, ens has d'enviar una captura de pantalla mitjançant missatge privat per demostrar que hi has participat, perquè sinó no podrem veure-ho.

4- Posa un comentari a la publicació del sorteig a Instagram dient que participes. Si no ho especifiques, optaràs a un dels tres premis. Si només vols optar a un o dos d'ells, especifica a quin/s.

Només optaran als premis els participants que compleixin els quatre punts, sense cap excepció.

Què puc fer si no tinc encara la bossa tipus tote bag per participar al sorteig?

La bossa s'aconsegueix apuntant-te a una de les dues modalitats de subscripció de la revista: Subscriptor o Amic. Ho pots fer online a https://www.femsafareig.cat/subscripcio o presencialment a algun d'aquests dos espais:

1- Al nostre estand de la Fira de l'Avellana de l'11 al 13 d'agost de 2023

2- Qualsevol dilluns al nostre local, a la primera planta de les Escoles Velles de Riudoms, en l'horari d'obertura habitual de 15 a 17h.

Si et fas subscriptor online, has de venir a recollir la bossa també en un dels dos espais anteriors (Fira de l'Avellana o local de les Escoles Velles) perquè NO l'enviem a domicili.

Si ets subscriptor o amic de la revista i encara no tens la teva bossa, passa'ns també a veure per l'estand de la Fira o al local en algun dels moments descrits anteriorment, i compra-la per 3 euros.

Com es farà el sorteig?

El dia 1 de setembre des de L'Om i FemSafareig es faran tres sortejos mitjançant l'eina Sortea2.

1- Primer es farà el sorteig del premi A. La persona que surti escollida serà nomenada guanyadora i el seu nom es retirarà del sorteig dels premis B i C.

2- Després es farà el sorteig del premi B. La persona escollida serà nomenada guanyadora i el seu nom es retirarà del sorteig del premi C.

3- Finalment es farà el sorteig del premi C.

En cas de renúncia del premi per part d'algun dels guanyadors, es repetirà el sorteig altre cop amb la mateixa llista de participants i excloent la resta de guanyadors.

On podré recollir el premi si em toca? L'enviareu fora de Riudoms?

Els premis es recolliran presencialment a Riudoms: al local de L'Om i FemSafareig o als establiments participants al sorteig. En cap cas es farà un enviament del premi fora de Riudoms.

Altres qüestions que he de saber?

L'organització es reserva el dret d'eliminar qualsevol participant si considera que està portant a terme alguna acció fraudulenta, tot i que no estigui contemplada en aquestes bases.

Els membres de la junta de l'Associació Cultural Amics de L'Om poden publicar fotografies de la bossa durant el termini que dura el concurs però no poden optar a guanyar cap dels tres premis.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.