S'organitza el primer mercat d'intercanvi de roba infantil, joguines i articles de primera infància

Des de l'organització asseguren que la intenció és que aquesta iniciativa tingui continuïtat i es pugui fer també en altres moments de l'any.

Mercat d'intercanvi a l'Espai Jove
Mercat d'intercanvi a l'Espai Jove

L'Associació de Famílies d'Infants (AFI) de la Llar d'Infants Picarols va organitzar el 16 de juny a l'Espai Jove un mercat d'intercanvi entre famílies. La iniciativa era oberta a tothom i gratuïta.

Durant tot el matí, els participants van poder portar al mercat els articles que no feien servir a casa i endur-se altres que els poguessin ser d'utilitat. S'acceptaven roba infantil de 0 a 6 anys, joguines de 0 a 3 anys, articles de puericultura i primera infància i també roba d'embarassada i lactància. Tot havia d'estar en bon estat. No es permetia portar articles amb evidents signes de desgast o roba interior. Cada participant es podia endur la quantitat de peces que volgués, sempre i quan fos coherent amb la quantitat aportada.

Al llarg de tot el matí diverses famílies van passar per l'espai i van intercanviar roba i material. Des de l'organització asseguren que la intenció és que aquesta iniciativa tingui continuïtat i es pugui fer també en altres moments de l'any. Des de l'AFI expliquen que en els primers anys de vida dels infants, les famílies acumulen molts objectes i roba que té un temps de vida molt curt, ja que els nens creixen amb molta rapidesa i algunes coses queden pràcticament noves. Amb iniciatives com aquesta es vol potenciar l'intercanvi de tots aquests objectes, potenciant així solucions més sostenibles i més econòmiques per a les famílies.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.