L'Om i FemSafareig organitzem l'espai "Fem Safareig gastronòmic" a la Gastrofira

Una de les primeres entrevistes del "Fem safareig gastronòmic", a l'Ester Gomis, de Ca Rosset
Una de les primeres entrevistes del "Fem safareig gastronòmic", a l'Ester Gomis, de Ca Rosset

En el marc de la Gastrofira i de la 40a Fira de l'Avellana de Riudoms, des de L'Om i FemSafareig vam organitzar un espai que portava per títol "Fem safareig gastronòmic" el diumenge 14 d'agost a la tarda. Durant dues hores, i en la zona definida com a gastromarket, vam entrevistar productors, expositors i elaboradors de productes locals i de proximitat que formaven part de la Gastrofira.

En un espai informal i distès, cadascun dels participants va parlar del seu projecte, de la seva manera de treballar i de quins són els trets diferenciadors del seu producte. S'hi van poder escoltar productors d'oli, d'avellana, de vi o d'horta, entre altres productes. Concretament, en van formar part Ca Rosset, Nicolau Fargas, Celler de l'Era, Germans Crusells, L'Oli Amagat, La Negreta, la Cooperativa Agrícola de Riudoms i la Cooperativa L'Enllaç de l'Ebre.

L'objectiu del "Fem safareig gastronòmic" va ser conèixer i posar en valor la feina dels productors que formaven part de la Gastrofira. En els diferents estands es podien comprar o tastar els seus productes. En el mateix escenari del gastromarket es van fer també degustacions de productes locals i sessions de música al llarg dels tres dies que va durar la Fira. A la zona de gastrotast, on també hi havia un escenari, es van fer sobretot showcookings a càrrec de diferents cuiners i professionals.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.