L’Om, D’acord i La Confiteria, guanyadors dels premis a la millor tapa

En els dos caps de setmana de les Tapes Gaudí es van vendre 9.300 tapes, 800 més que en l'edició anterior, fet que segons el consistori demostra "que el model de la ruta de tapes és viu i que els riudomencs valoren la restauració del poble".

Foto conjunta dels premiats a les Tapes Gaudí
Foto conjunta dels premiats a les Tapes Gaudí

La proposta "Les pulled Om", de l'Om Tapes, va ser la tapa guanyadora de les Tapes Gaudí 2024: dues croquetes de pulled pork amb salsa maionesa i barbacoa amb topping de ceba. En segon lloc, va quedar la Cafeteria D'acord amb la tapa "Bo de debò", de xips de patata, ou ferrat, pebrot i gambetes, i en tercer lloc, La Confiteria, amb "Miniburguer Risketos": una minihamburguesa d'angus amb bacó, ceba cruixent i salsa Risketos, embolicada en pasta de full tipus Wellington. Els guanyadors es van donar a conèixer ahir en un acte a les Escoles Velles. El premis es van donar a partir de les votacions de les més de 70 persones que van tastar totes les receptes de les Tapes Gaudí: un total de 10.

Durant els dos caps de setmana que es va fer la ruta, de l'1 al 3 i del 8 al 10 de març, es van vendre 9.300 tapes: 800 més que en l'edició anterior. La regidora de Promoció Municipal i Comerç Local, Imma Mestre, va assegurar que aquest fet demostra "que el model de la ruta de tapes és viu i que els riudomencs valoren la restauració del poble". L'alcalde, Ricard Gili, va destacar la publicitat feta en mitjans de comunicació de la zona per captar públic d'altres municipis, així com l'aposta per la música, amb una festa ambientada en els anys 80 i una cercavila del grup Va de Vent. Unes activitats "que han servit per donar més vida i que de ben segur que han servit com a reclam perquè vinguin més persones".

Durant l'acte també es van lliurar els premis per als participants a la ruta: vals per a consumir en cada establiment, ampolles d'oli per a les persones que van tastar les 10 tapes de la ruta, així com el "premi estrella": un val de 50 euros per consumir en un dels 10 establiments de la ruta. El "Sorteig 2.0" es va fer entre totes les persones que van compartir imatges de les Tapes Gaudí a les xarxes socials, i va ser per @tastinglovers.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.