Obre al públic l'aparcament dels Hortets

Les obres han durat tres mesos i mig amb un cost d’uns 215.000 euros

Aparcament dels Hortets (FOTO: Lluís Bages)
Aparcament dels Hortets (FOTO: Lluís Bages)

Des d'ahir a la tarda que ja es pot fer ús de l’aparcament dels Hortets. Les obres de l’aparcament han durat tres mesos i mig i el seu cost ha estat d’uns 215.000 euros.

Segons explica l'Ajuntament de Riudoms, aquest espai, llargament reivindicat, beneficiarà els veïns i el comerç local d’una àmplia zona: carrers Sant Antoni i Sant Pau, barri del Colomer, nucli antic i també l’àrea que envolta la plaça del Portal.

L'aparcament, que disposa de tanques i està àmpliament il·luminat, té una capacitat de fins a 70 cotxes. L’accés es fa pel carrer Sant Antoni, a través del carreró de la pizzeria Capricci. També s’ha habilitat un altre accés per a vianants a la part de baix de l’aparcament, tocant al camí del Recreo. Des d’allí, amb només dos minuts s’arriba a la plaça del Portal amb un recorregut que s’ha il·luminat amb fanals.

La baixada per accedir a l’aparcament s’ha fet de formigó. L’esplanada on aparcaran els cotxes és de grava i de diversos tipus de terra que han estat fortament compactats. Aquesta esplanada no s’ha pavimentat perquè es tracta d’una zona urbanitzable on un dia es poden acabar construint cases i, en aquests casos, la normativa de la Generalitat no permet pavimentar-la.

El terreny on s’ha construït és propietat de l’Arquebisbat, que l’ha cedit gratuïtament a l’Ajuntament per 25 anys.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.