Mor la riudomenca Elvira Mas Gispert

L'Elvira va ser una de les principals impulsores de l'associació "Em dones força", i va formar part de la candidatura de Junts per Riudoms a les eleccions municipals de 2019

L'Elvira Mas, en una foto d'arxiu de 2019
L'Elvira Mas, en una foto d'arxiu de 2019

El passat 8 de febrer va morir la riudomenca Elvira Mas Gispert, als 45 anys, després d'una llarga malaltia. L'Elvira va ser una de les principals impulsores de l'associació "Em dones força", entitat que es va crear l'any 2019 amb l'objectiu de recaptar diners i destinar-los a la investigació de diferents malalties. L'entitat li va dedicar unes paraules a les xarxes socials, acompanyades d'una imatge del seu logotip i un crespó negre: "Tu ets i seràs sempre la nostra força. No importa on estiguis. T'estimem Elvira".

L'Elvira també va formar part de la candidatura de Junts per Riudoms a les eleccions municipals de 2019, com a segona suplent. Precisament va ser a partir d'aquesta experiència i de l'amistat que es va forjar entre membres de la mateixa llista electoral, que alguns d'ells van decidir tirar endavant una nova associació, amb fins solidaris. Durant aquest temps han impulsat iniciatives com el Vermut Solidari, o la venda de polseres, clauers i mascaretes.

Des dels perfils de xarxes socials de Junts per Riudoms també van publicar paraules de record per a l'Elvira: "Ella que va ser qui ens va ensenyar tantíssim sobre la vida, ella que ens va donar una lliçó d’actitud per sempre... ella es va apagar ahir a la nit. Mai oblidarem el teu somriure i les teves llàgrimes d’alegria, mai oblidarem les teves abraçades i els teus consells. T’estimem Elvi... allà on siguis gràcies per tant!".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.