MaserGrup-Fruselva compra el grup alimentari Costa Concentrados Levantinos SL, amb seu a Riudoms

Amb aquesta adquisició, el grup empresarial format per MaserGrup i Fruselva reforçarà la seva posició al sector de l'alimentació espanyol i europeu

L'empresa Costa Concentrados Levantinos té una planta de producció pròpia al polígon industrial El Prat (FOTO: Cedida)
L'empresa Costa Concentrados Levantinos té una planta de producció pròpia al polígon industrial El Prat (FOTO: Cedida)

El grup empresarial MaserGrup - Fruselva, amb activitat productiva en els sectors de l’alimentació i les begudes, ha signat un acord d’adquisició i presa de control del grup alimentari Costa Concentrados Levantinos SL, amb planta de producció a Riudoms, a través de l'empresa Fruselva.

Costa Concentrados Levantinos és una companyia d'origen valencià que va sorgir el 1897 de l'emprenedoria de la família Costa amb l'objectiu de crear un concentrat de xufla únic. El 2002, el grup orxater va passar a mans de l'empresari Joan Escoda, que va ampliar la línia de negoci i el rumb de l'empresa. Actualment es dedica al sector de l'alimentació, compta amb una planta pròpia al polígon industrial El Prat de fabricació de begudes d'origen vegetal i orxates, d'especialitats ecològiques, sense gluten, i una gran especialitat de llets vegetals plant-based, vins i sopes.

Costa Concentrados Levantinos és propietària de marques tan reconegudes en el mercat espanyol com Amandín, Costa i Costa Eco. MaserGrup n'adquireix el 100% amb la compra, així com la totalitat de Vegemix SL i el 50% de Nutriops SL.

Amb la compra del grup alimentari Costa Concentrados Levantinos, el grup empresarial format per MaserGrup i Fruselva reforçaran la seva posició al sector de l'alimentació espanyol i europeu, afegint a la seva gamma de productes d'alimentació infantil una selecció completa plant-based, dins de la seva estratègia de sostenibilitat i d'oferir productes accessibles, nutricionals i competitius als consumidors.

La fàbrica de Riudoms compta amb línies d’envasament industrial Tetra Pak per a llets vegetals, a les quals Fruselva sumarà línies d’envasament pouch per a l’alimentació infantil. Es tracta d'un mercat en auge, impulsat per la creixent consciència sobre salut, sostenibilitat i les preferències dietètiques. A més, l'adquisició representa el retorn de Fruselva a produir i comercialitzar a Europa i a Catalunya, dos anys després de la venda del seu actiu de la Selva del Camp. 

El grup MaserGrup, fundat el 1997 i presidit per l’industrial Xavier Martínez i Serra, compta amb dues empreses de referència en el sector food&beverage espanyol: Fruselva i Vermuts Miró, el primer productor de vermut espanyol. 

Fruselva, fundada el 2008, té presència majoritària al mercat internacional. Des de les seves fàbriques a Xile i Colòmbia produeix més de 250 milions d’unitats a l’any, que es comercialitzen en 27 països. La companyia té previst tancar l'any amb una facturació superior als 80 MEUR, que augmentaria fins als 120 amb la nova planta a Riudoms.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.