Les Ulé Barraques 2015 publiquen el cartell

Jesús Torres

Vitivinicultor

Cartell de les Ulé Barraques, dissenyat per Joan Mestre
Cartell de les Ulé Barraques, dissenyat per Joan Mestre
La Comissió de Barraques de Riudoms, la coordinadora d'entitats que conjuntament amb l'Ajuntament de Riudoms organitzen les Ulé Barraques per la Festa Major de Sant Jaume, ha fet públic el cartell de l'edició d'aquest any a les xarxes socials.

Cartell de les Ulé Barraques, dissenyat per Joan Mestre
Cartell de les Ulé Barraques, dissenyat per Joan Mestre


En el marc de la Festa Major d'Estiu, dedicada al copatró Sant Jaume, els dies 24 i 25 de juliol tindrà lloc la vuitena edició de les Ulé Barraques Riudoms a l'aparcament de camions de l'Avinguda Germans Nebot. Les barraques són un format de festa major que s'ha estès per tot el territori en els últims anys. Aquest format parteix de la organització d'un concert i la implicació de les entitats, que en les seves pròpies barraques ofereixen begudes, menjar i música.

El divendres 24 encetaran les barraques els Séptimo A, grup solsonenc de versions de temes d'ska i rumba i després serà el torn del punxadiscs tarragoní Mister Rombo, que mescla les cançons dels 80 i 90 amb els ritmes més actuals.

Després del correfoc de Sant Jaume de dissabte, les Ulé Barraques tornaran a obrir aquest cop amb els A-Tok, guanyadors del primer concurs de les Ulé Barraques amb més de mil vots a la xarxa social facebook. Aquest jove grup de la nostra comarca combina diferents estils com el rock, l'ska i el folk. Després serà el torn de Doctor Prats, un dels grups revelació d'aquest any. Aquest grup de Terrassa tenen un estil de Festa Fusió, com ells mateixos denominen, que barreja ska i rumba, entre d'altres estils. Per últim, els cardonins Strombers, que repeteixen a les Ulé Barraques, continuaran la festa a ritme d'ska i rock.

Com en edicions anteriors, FemSafareig.cat col·laborarà en aquest esdeveniment fent promocions i concursos per les xarxes socials de facebook i twitter. A les Ulé Barraques d'aquest 2015 hi participa per primera vegada el Club Bàsquet Riudoms, que acompanya les entitats que anteriorment hi havien participat com el Club Deportiu Riudoms - Escola de Futbol Baix Camp, la Colla de Diables de Riudoms, el Club Handbol Riudoms, el Casal Popular "La Calderera", l'Esplai del Casal Riudoemnc i els Quintos'97.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.