L'avellana, protagonista en el 15è Curs de Cuina

Ricard Llauradó

Fotografia de l'acte (FOTO:Ricard Llauradó)
Fotografia de l'acte (FOTO:Ricard Llauradó)

El 15è Curs de la Cuina de l'Avellana ha tingut lloc els passats 2, 3 i 4 d'agost al menjador de l'Escola Beat Bonaventura Gran.


Fotografia de l'acte (FOTO:Ricard Llauradó)
Fotografia de l'acte (FOTO:Ricard Llauradó)


El 15è Curs de la Cuina de l'Avellana ha tingut lloc els passats 2, 3 i 4 d'agost al menjador de l'Escola Beat Bonaventura Gran. L'elevat nombre de participants (81 persones inscrites) ha demostrat un cop més l'èxit d'un esdeveniment que any rere any es va consolidant a Riudoms. L'afluència ha estat predominantment femenina i la varietat de plats que s'han preparat al llarg del curs han delectat a tot el públic assistent amb un denominador comú, l'avellana.


El cuiner del Restaurant Mas Passamaner, Salvador Gras, ha estat l'encarregat d'encetar el curs de cuina amb l'elaboració d'una exquisida crema d'avellanes. L'endemà, en Jordi Faixes del Restaurant de Sant Antoni va sorprendre amb el seu bacallà gratinat amb musselina d'avellanes sobre un llit de pebrot “al piquillo”. El darrer dia ha estat el torn del xef executiu del Port Aventura Ressort, Jaume Solé i d'en Carles Domingo del Forn Domingo de Riudoms. Els dos cuiners han ensenyat com elaborar una Mousse de xocolata blanca i iogurt amb glacejat de gerds i galeta d'avellana.


Els participants han pogut gaudir d'unes amenes classes de cuina impartides per professionals riudomencs del sector. A més a més, també han pogut degustar una petita mostra dels plats elaborats.


Enguany, la cuina de l'avellana ha comptat amb un afegit especial; s'ha dut a terme el 1r curs infantil. El curs, tutoritzat per en Carles Domingo i en Jaume Solé, ha comptat amb la partipació de 60 nens i nenes.


Com a fet curiós, aquest era el 15è any que en Jaume Solé participava al curs de cuina, l'organització l'ha obsequiat amb un pastís i els més petits han cantat el tradicional "Moltes felicitats!".


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.