Katacrep, nova creperia a Riudoms

En un local comercial situat en la cantonada entre el carrer Gaudí i el carrer Sant Isidre s'alberga un nou negoci riudomenc del sector de l'hostaleria, la creperia Katacrep.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Elaborant una crep (FOTO: Jesús Torres)
Elaborant una crep (FOTO: Jesús Torres)
En Josep Llurba, actual arrendatari del Bar del Casal Riudomenc, va obrir aquest establiment el passat  mes de novembre amb una festa d'inauguració, on van rebre la benedicció del mossèn Josep Mateu. Aquest nou bar, ofereix en la seva carta tot tipus de creps, complementada també per plats combinats, llesques, tapes, etc. Tal i com explica en Josep, ha decidit tirar endavant aquest negoci ja que aquest producte no s'oferia al públic riudomenc i perquè "les creperies tenen un clientela fidel, sempre que es serveixi un bon producte" fent de l'elaboració de creps el fet diferencial d'aquest nou establiment.

Elaborant una crep (FOTO: Jesús Torres)
Elaborant una crep (FOTO: Jesús Torres)


A càrrec de Katacrep hi haurà la Micky, amb una àmplia experiència en el món de la restauració, mentre que en Josep continuarà a càrrec del Bar del Casal mentre el contracte d'arrendament segueixi en vigor. En Josep explica que ha decidit obrir aquest establiment "perquè fa molt de temps que ho tenia en ment" i exemplifica que "els pagesos d'aquest poble sempre porten varies finques, per tant no ha de ser problema compaginar els dos locals". Actualment la creperia Katacrep obrirà de dimarts a diumenge, de 2/4 de 5 fins a les 11 de la nit. A banda d'estar pensada per oferir sopars, també estarà oberta com a servei de cafeteria i tenen la idea de quan el temps ho possibiliti, oferir servei de terrassa als porxos de la plaça petita.

Com a producte estrella, la Micky ens explica que la crep que està tenint molta sortida aquestes primeres setmanes ha sigut la Mozart, una crep dolça de xocolata equatorial, licor de xocolata i sucre de llustre.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.