S'inaugura la segona planta del Centre d'Entitats i Formació "Les Escoles Velles"

En l'acte s'ha aprofitat per batejar la sala d’actes de l’edifici amb el nom del pintor riudomenc Joan Baptista Cabrí “Jobacasén”

Foto de grup de les persones assistents a la inauguració (FOTO: Ajuntament de Riudoms)
Foto de grup de les persones assistents a la inauguració (FOTO: Ajuntament de Riudoms)

Acabades les obres de reforma, aquest dissabte 1 d'abril s'ha inaugurat la segona planta del Centre d'Entitats i Formació "Les Escoles Velles". L'edifici queda d'aquesta manera completament rehabilitat amb la nova planta reformada per oferir espais per a la promoció econòmica del municipi.

La segona planta compta amb una gran sala dedicada al cotreball (coworking), que substituirà la que estava ubicada a la primera planta de l’antiga Llar de Jubilats; diferents sales d’actes i reunions a disposició d’autònoms i de petites i grans empreses de Riudoms, i el despatx d’un tècnic que s’encarregarà d’oferir assessorament a nous emprenedors o a petits empresaris. Finalment, la planta disposa d’un petit office, amb cuina, a disposició dels usuaris. 

“Avui inaugurem definitivament un símbol de Riudoms. Un edifici que, més enllà del seu valor històric, té un gran component emotiu per a la majoria de riudomencs i riudomenques. És difícil trobar algun veí o veïna que mai s’hagi sentit vinculat a les Escoles Velles i això el converteix en un dels equipaments més estimats del nostre poble”, ha afirmat l’alcalde Sergi Pedret.

Durant l’acte d’inauguració de la segona planta s'ha aprofitat també per batejar la sala d’actes de l’edifici amb el nom del pintor riudomenc Joan Baptista Cabrí “Jobacasén” com a mostra d’agraïment davant la seva llarga trajectòria professional.

A la sala s’hi podran veure exposades, permanentment, diverses obres seves: el quadre de gran format “No tenim por” i un de dedicat a l’edifici i creat especialment per a l’ocasió. A més, d’aquest darrer se n’ha fet una edició limitada de 150 làmines que s’han entregat, firmades al moment per l’autor, a representants de totes les entitats del municipi. 

En acabar la part institucional de l’acte s’ha realitzat una visita guiada per les noves sales i despatxos de l’edifici i s’ha ofert un aperitiu a tots els assistents després de realitzar la foto grupal.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.