La Guàrdia Civil troba un taller mecànic il·legal a Riudoms

En una actuació conjunta amb la Guàrdia Municipal han emès 9 denúncies per infraccions administratives i infraccions tributàries

Taller mecànic Guàrdia Civil i Guàrdia Municipal
Taller mecànic Guàrdia Civil i Guàrdia Municipal

El Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal de Riudoms, han localitzat en una masia habitada del poble un establiment que es dedicava al manteniment i reparació de vehicles de motor. 

Els agents han realitzat les comprovacions pertinents i han pogut verificar que no existia cap llicència d'activitat. També s'ha detectat que el local disposava de subministrament elèctric amb connexions irregulars a la xarxa.

Davant d'això s'ha fet l'avís pertinent a l'empresa distribuïdora, que ha certificat que la connexió és fraudulenta i estava feta des de fa anys. Per aquest motiu, davant del perill que suposava la instal·lació detectada van desconnectar-la. La Guàrdia Civil instrueix diligències per un suposat delicte de defraudació de fluid elèctric.

Actuació policial Guàrdia Civil i Guàrdia Municipal
Actuació policial Guàrdia Civil i Guàrdia Municipal

Arran d'aquesta inspecció, els agents han estès un total de 9 actes-denúncies per infraccions administratives, relacionades amb els residus, seguretat industrial i documentació necessària per desenvolupar l'activitat, i també infraccions tributàries i de les obligacions econòmiques derivades de la seguretat social.

Aquestes diligències seran lliurades al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia dels de Reus.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.