Grupo Castilla estarà present al Mobile World Congress 2024

L'empresa amb seu a Riudoms ha estat escollida per part de Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri de Transformació Digital

Seu central de Grupo Castilla a Riudoms
Seu central de Grupo Castilla a Riudoms

L'empresa amb seu a Riudoms Grupo Castilla ha estat una de les 45 seleccionades per part de Red.es per formar part del Mobile World Congress Barcelona de 2024. 

Red.es és una entitat pública adscrita al Ministeri de Transformació Digital a través de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial que ha escollit 45 pimes tecnològiques estatals que integraran el Pavelló d'Espanya de la propera edició del certamen que tindrà lloc entre el 26 i el 29 de febrer a Fira Gran Via Barcelona.

Red.es organitza per onzè any el Pavelló d'Espanya de MWC Barcelona com a mostra del compromís institucional amb el suport a les pimes tecnològiques espanyoles, perquè puguin participar i tenir visibilitat a l'esdeveniment dedicat al sector digital i la connectivitat de més envergadura i més influent del món.

Les 45 empreses de referència seleccionades seran una mostra del potencial espanyol en l'àmbit tecnològic. Durant la celebració de MWC disposaran d'un espai propi al Pavelló d'Espanya, amb els avantatges que ofereix poder atendre els seus clients i col·laboradors en un espai privatiu on mostrar els seus productes, serveis o models de negoci.

L'empresa Grupo Castilla, ubicada a Riudoms, ofereix serveis de coneixement i programari per a la gestió de persones amb un enfocament 360º. Amb una xarxa de 21 oficines repartides per tot el territori estatal, han esdevingut partner de recursos humans dels seus clients, oferint un servei i solució integral que transforma la gestió dels recursos humans, facilitant la digitalització de processos a les companyies.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.