Un fort episodi de pluja provoca danys en diversos punts del nucli urbà i dels camins

El punt més crític va ser a la Muralla de la Font Nova, on el clavegueram no va ser capaç d'absorbir tota l'aigua i es van aixecar diversos punts de l'asfalt per culpa de la pressió.

Reparació de les incidències provocades a la Muralla pels aiguats
Reparació de les incidències provocades a la Muralla pels aiguats

La nit del dia 1 de juny un fort aiguat va caure en diversos punts del Camp de Tarragona, deixant quantitats de precipitació importants en poca estona. Riudoms va ser un dels pobles afectats.

Arran de la pluja es van produir alguns desperfectes en punts del nucli urbà. El més crític va ser a la Muralla de la Font Nova, on el clavegueram no va ser capaç d'absorbir tota l'aigua i es van aixecar diversos punts de l'asfalt per culpa de la pressió. Els dies posteriors en aquest punt es van passar càmeres per dins de la xarxa que van permetre veure que una part estava trencada i esfondrada, i es va procedir a arreglar la zona afectada.

A part, en diferents llocs es van acumular fang, perdres i restes de vegetació, com al camí del Recreo i a l'aparcament dels Hortets, que es van netejar els dies següents.

La Brigada Municipal també va haver d'actuar en altres punts del terme municipal, especialment als camins, per garantir-ne la possibilitat de pas.

Riudoms va ser un dels pobles afectats pels aiguats, que van caure a tot el país durant tot el dia però al Camp de Tarragona van ser especialment forts la nit de l'1 de juny. En certs punts, com al Complex Educatiu de Tarragona (a l'antiga Laboral), es van acumular 40 mm en 30 minuts, dels quals bona part van caure en només 10 minuts i 4,9mm en un sol minut.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.