Finalitza l'Escola de Lleure 2011

Avui divendres 29 de juliol, l’exitós Viu l’estiu tanca les seves portes.


Aquest any, més d’un centenar de nens han participat en les activitats de l’Escola de lleure, repartits en els tres torns que s’ofereixen: el primer torn, del 27 de juny a l’1 de juliol, el segon, del 4 al 15 de juliol i el tercer, del 18 al 29 de juliol. El primer torn va comptar amb una trentena d’infants, el segon amb un centenar i el tercer amb uns 70 participants.


El Viu l’estiu és un projecte educatiu que va destinat a nens i nenes d’entre 3 i 13 anys,on poden gaudir d’activitats de lleure, esportives, a la natura, etc. És per això que els coordinadors de cadascun dels tres grups en que es divideixen els nens segons la seva edat, juntament amb la directora de l’Escola de lleure, la Meritxell Joanpere Salvadó, duen a terme una tasca ja des de setmanes abans del seu inici per tal de preparar les activitats corresponents per a cada grup de nens. La Meritxell assegura que és una tasca que requereix molta preparació i organització, però alhora és molt gratificant.


El grup dels més petits, coordinat per Noemí Hermoso García, ha realitzat activitats de psicomotricitat, d’expressió corporal, jocs i tallers. El grup de mitjans, amb Xavier Costa Casas al capdavant, ha començat a endinsar-se en la iniciació a l’esport, així com també han fet manualitats, jocs i expressió corporal entre d’altres. El grup dels més grans, conduit per Xavi Gallego Seuba, han gaudit d’activitats del mateix estil però adaptades a la seva edat, de manera que han fet diverses sortides en bicicleta i han practicat diferents tipus d’esports. A més a més, cada grup ha pogut refrescar-se a la piscina dos o tres cops per setmana.


Avui mateix, celebrant la festa final de l’edició d’aquest estiu, els nens i nenes participaran en una gran gimcana i podran gaudir d’un esmorzar per finalitzar la seva estada a l'Escola de Lleure.


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.