Festa i bon ambient a la primera nit de les UléBarraques

Cartell de les UléBarraques 2011
Cartell de les UléBarraques 2011

El públic va arribar esglaonadament i s'hi va estar fins al tancament de l'espai de Barraques, malgrat el mal oratge que va fer a darrera hora de la nit.


Cartell de les UléBarraques 2011
Cartell de les UléBarraques 2011


Ahir a 2/4 d'onze de la nit, es donava el tret de sortida a la quarta edició de les UléBarraques que s'ha anat consolidant com un referent festiu i cultural a la comarca i arreu del Camp de Tarragona.


Enguany els riudomencs Deblassis van tornar a tocar la seva rumba de garatge, com ells mateixos anomenen el seu estil musical. Van fer ballar els incondicionals fans del poble i es van donar a conèixer als espectadors de foravila.

El segon grup que va amenitzar la nit va ser l'Orquestra Mitjanit, després que a la mitja part Batukamp, la batucada formada per músics del Baix Camp, va fer que no s'aturés la festa. La Mitjanit, va fer ballar a tothom: el seu repertori divers va fer que cadascú hi trobés el seu estil.


Després de l'èxit d'ahir, que va superar de llarg les espectatives, avui s'espera que els tarragonins BongoBotrako i els vendrellencs Lax'nBusto tornin a omplir de festa i gresca les UléBarraques 2011, sens dubte un dels actes principals de la festa major d'estiu de Riudoms.


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.