S'esfondra la meitat de la teulada d'una casa del carrer Gaudí

L'habitatge ha estat declarat com a "no habitable"

Dotació de bombers que es va traslladar a l'habitatge (FOTO: Cedida)
Dotació de bombers que es va traslladar a l'habitatge (FOTO: Cedida)

Un habitatge situat al carrer Gaudí ha estat declarat com a "no habitable" després que s'esfondrés bona part de la seva teulada. Una persona gran que vivia a la casa ha estat desallotjada.

El diumenge passat, a les 18:30 hores, els serveis de Bombers de la Generalitat van rebre una trucada d'emergència informant sobre un col·lapse parcial del sostre d'un habitatge a Riudoms.

De manera ràpida, una unitat del parc de bombers de Reus i una altra de la Regió d’Emergències es van dirigir cap a la ubicació de l'incident per avaluar la situació. Després de confirmar que més de la meitat del sostre de l'edifici s'havia ensorrat, els bombers van contactar amb el Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC) de la mateixa agència d'emergències per obtenir assessorament.

Com a mesura preventiva, es va procedir a desconnectar l'electricitat de l'edifici i es va deixar la gestió de la situació en mans de l'arquitecte municipal. Finalment, a les 20:30 hores, els bombers van poder retirar-se i tornar als seus parcs.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.