L'Escola Beat Bonaventura estrena un pati remodelat

La renovació del pati era una reivindicació història de l'AMPA, que portava des del 2018 fent aquesta petició.

Pati beat
Pati beat

Aquest 2023 ha començat amb novetats a l'Escola Beat Bonaventura: s'ha renovat una part del pati. La remodelació, que ha estat possible gràcies a una col·laboració a tres bandes entre l'AMPA, l’Ajuntament i l’escola, ha consistit en crear una petita muntanya, com un altiplà, al pati d'infantil, cobert per oliveres, a part de la instal·lació d'un circuit renovat de rec automàtic i la introducció d'altres elements i espais de joc. Al projecte hi va participar també un expert paisatgista, i va comptar amb la participació de l'alumnat. La família Ollé va fer la donació dels arbres que s'hi han col·locat.

La renovació del pati era una reivindicació història de l'AMPA, i s'havia comentat en diverses ocasions als consells escolars. L'associació ho veia com una prioritat, seguint també la tendència, en molts altres centres de Catalunya, de posar esforços en millorar els espais de pati.

Aquesta primera gran intervenció s'ha portat a terme durant aquest mes de gener, però el projecte de remodelació no s'acaba aquí. Està previst que, més endavant, es puguin fer altres actuacions com la col·locació de plantes aromàtiques o taules, i també a llarg termini alguna intervenció més al pati dels grans, com la col·locació d'una àgora: una mena de teatre amb una petita tarima. En un comunicat, des de l'AMPA asseguren que l'objectiu és "convertir aquest espai en un entorn renovat més agradable, inclusiu i educatiu per als nostres fills i filles".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.