Es presenta el Pla d’Igualtat Municipal

El Pla es va aprovar en sessió plenària ordinària el dijous 16 de març

Pla Igualtat
Pla Igualtat

L’Ajuntament ha presentat en un acte obert aquest 24 de març el Pla d’Igualtat Municipal 2023-2027. La presentació, que ha tingut lloc a la sala d'actes de les Escoles Velles, ha anat a càrrec de la regidora d’Igualtat, Inma Parra, i de la tècnica de Joventut, Marta de Móra.

El document s’ha elaborat comptant amb l’aportació de nombrosos agents, com els equips de direcció dels centres educatius (l’Escola Beat Bonaventura, l’Escola Cavaller Arnau i l’Institut Joan Guinjoan), el personal de l’Àrea Bàsica de Salut de Riudoms, entitats locals com l’Associació de Dones Bella Llar o el col·lectiu Dones d’Aigua, agents del territori com el Consell Comarcal del Baix Camp, i els grups de l’oposició.

Durant l’acte, s’ha explicat l’evolució de les polítiques d’igualtat locals, s’han presentat els resultats del treball de camp que s’ha fet per elaborar el document i s’han exposat les línies estratègiques i objectius del Pla així com de les accions a executar fins al 2027. Aquestes accions s’estructuren en cinc àmbits d’actuació com són, entre altres, la prevenció de la violència masclista i promoció de valors i models igualitaris; la formació, ocupació i corresponsabilitat; i l’empoderament i visualització de les dones. 

Des del consistori asseguren que el Pla d’Igualtat “farà possible poder construir un Riudoms amb les mateixes oportunitats per a tothom sense diferències per raons de sexe”. La regidora Inma Parra ha destacat en la seva intervenció que “tot i haver aconseguit molts canvis socials, polítics, culturals i professionals positius en els últims anys, encara queda molt camí per recórrer”. El Pla es va aprovar en sessió plenària ordinària el dijous 16 de març.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.