En marxa les obres de l’aparcament dels Hortets

Després de mesos d’estira i arronsa amb el projecte, ahir finalment van començar les tasques de desbrossament del camp on es situarà el nou equipament.

El futur aparcament | Cedida
El futur aparcament | Cedida

Ahir van començar les tasques de construcció de l’esperat aparcament dels Hortets, un equipament que aportarà setanta noves places d’aparcament a disposició dels veïns i veïnes de Riudoms. El futur aparcament municipal es troba situat en un camp a tocar del camí del Recreo, al qual s’accedirà a través del carrer dels Hortets, perpendicular al carrer de Sant Antoni i actualment tallat per un mur.  

Les obres, que emmarcades en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible aprovat l’any passat, compten amb un pressupost de 190.324,07 euros i es preveu que estiguin enllestides d’aquí tres mesos. El terreny on s’està construint és propietat de l’Arquebisbat, que l’ha cedit a l’Ajuntament de Riudoms per un total de 25 anys.

 

Acció clau del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

L’aparcament dels hortets forma part de les accions marcades pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i neix amb l’objectiu d’esponjar i reduir la presència de vehicles al nucli antic del municipi, millorant així la relació entre els vehicles de motor i els vianants tot augmentant la seguretat d’aquests darrers. A més, amb la seva presencia es preveu un impuls en el comerç local proper.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.