L'empresa Odysseus guardonada als Premis Emprèn

Es tracta d'una plataforma per a viatges que a través de la intel·ligència artificial proposarà itineraris menys massificats i més sostenibles

Guardonats als Premis Emprèn 2023 (FOTO: Cedida)
Guardonats als Premis Emprèn 2023 (FOTO: Cedida)

L'empresa de Riudoms Odysseus ha estat guardonada amb els Premis Emprèn 2023 de la Diputació de Tarragona. Els Premis Emprèn reconeixen i impulsen els millors projectes empresarials de la regió, amb una dotació econòmica de 4.000 euros, a més d'un servei d'assessorament personalitzat de l'equip tècnic de la Diputació de Tarragona i altres entitats col·laboradores per impulsar els seus projectes.

Odysseus es tracta d'una plataforma per a viatges que a través de la intel·ligència artificial proposarà itineraris menys massificats i més sostenibles. A més de l'empresa riudomenca, també han estat reconeguts amb el guardó l’espai de creació d’artesania Piensa en Porcelana, de Tarragona, Gima Clinic, un centre de fisioteràpia amb una tecnologia capdavantera per a recuperar malalties neurològiques, a Reus, Eo! Easy Ordering, que ofereix un programari innovador per a l’hoteleria, a Reus, la plataforma de lloguer de roba Xerfer Fashion Renting, de Tarragona, la Cooperativa de serveis de desenvolupament rural Pàtxera, de Sant Jaume d’Enveja i Pa Rural, un projecte de repartiment diari de pa en entorns rurals, al Pla de Santa Maria.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions la Diputació de Tarragona impulsa per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.