Els castells i les danses amenitzen la segona jornada de la Fira

Fotografia d'un dels castells del Xiquets del Serrallo (FOTO: Enric Jódar)
Fotografia d'un dels castells del Xiquets del Serrallo (FOTO: Enric Jódar)

Els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo juntament amb les danses tradicionals de l'Associació Romanesa de Riudoms van ser els actes més concorreguts.


Fotografia d'un dels castells dels Xiquets del Serrallo (FOTO: Enric Jódar)
Fotografia d'un dels castells dels Xiquets del Serrallo (FOTO: Enric Jódar)


La segona jornada va iniciar-se amb l'obertura del recinte al públic i l'exhibició Agility,Dog Dancing,Mondioring i Fresbee organitzada pel Club Tossuts de Riudoms. Mentrestant a la mateixa hora, a l'entrada de la Fira, tot aquell que vulgués podia donar sang al Bus del Banc de la Sang, l'acte va ser organitzat per l'Associació de Donants de Sang de Riudoms.


Poc a poc el públic anava arribant al recinte firal, els més petits començaven a pujar a les atraccions de la fira i també feien escalada o un petit passeig amb poni. A 2/4 de vuit va començar el cercavila de les colles castelleres. Tot i així, les actuacions programades van haver de retrassar-se degut a que l'ambulància de servei contractada va haver de fer una sortida per atendre a un visitant, quan va tornar, es van poder continuar els actes. Primer va ser el torn de les colles geganteres, posteriorment es va realitzar el concurs de trencar avellanes a l'estil de tros que enguany arribava a la segona edició i per acabar , l'associació romanesa va realitzar unes danses tradicionals romaneses que van tenir una bona acollida.


Si no fos prou, per aquells que no estaven interessats ens les diverses actuacions, també es va poder gaudir d'un curs de cuina organitzat per la Diputació de Tarragona - Organisme Autònom de Desenvolupament Local que es va realitzar a l'estand del propi organisme.


Poc abans de tancar el recinte firal, a 2/4 de dotze, es va iniciar el ball de la Fira a St Antoni a càrrec de l'Orquestra Venus, l'entrada costava 9 €.


Avui, la Fira continua amb noves activitats. Si voleu veure el programa, cliqueu aquí.


Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.